انواع ايمپلنت دندان از متداولترین روشهای جایگزینی دندانهای از دست رفته هستند و هر کدام با توجه به شرایط دهان و دندانهای شما، میتوانند انتخاب مناسبی برایتان باشند. اگر با انواع روش های کاشت دندان و عوامل اثرگذار بر هزینه ایمپلنت دندان آشنا نیستید و نمیدانید کدام ایمپلنت انتخاب بهتری است، در این بخش همراه ما باشید تا با انواع ایمپلنت دندان و قیمت هر کدام بیشتر آشنا شویم تا نگران درمان خود نباشید.
انواع ايمپلنت دندان بر اساس مراحل کاشت و درمان
مراحل ایمپلنت دندان چگونه است؟ برای کاشت ایمپلنت دندان ممکن است روشهای متفاوتی وجود داشته باشد؛ اما تمامی ایمپلنتهای دندانی در واقع تقلیدی از ساختار دندانهای طبیعی هستند.
ایمپلنتها دارای یک پایه، یک بخش اتصال دهنده و یک روکش هستند. پایهی ایمپلنت، نقش ریشه دندان را بر عهده میگیرد و در داخل فک کاشته میشود. روکش نیز با ظاهر دندان طبیعی، روی پایه نصب میشود.
انواع راه های کاشت دندان هر کدام مراحل، مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و با توجه به شرایط دهان و دندان بیماران انتخاب میشوند.
ایمپلنت تک مرحلهای
در این روش بعد از جراحی و قرار دادن پایهی ایمپلنت در داخل فک، روی پایه را با درپیچ مخصوصی میبندند و لثه روی آن کشیده نمیشود. در واقع به جای دوخت لثه روی پایهی ایمپلنت، لثه اطراف ایمپلنت دوخته میشود.
مزیت روش تک مرحلهای این است که برای قرار دادن روکش، نیازی به جراحی مجدد برای باز کردن روی پایه نیست. در این روش جای دندان تا مدتی خالی است و پایهی ایمپلنت در لثه پیداست.
ایمپلنت دو مرحلهای
در انواع کاشت دندان دو مرحلهای، دو جراحی نیاز است؛ در جراحی اول پایهی ایمپلنت در استخوان فک نصب میشود و لثه روی آن کشیده خواهد شد. در جراحی دوم روی لثه را باز میکنند تا اباتمنت (اتصالدهندهی پایه و روکش) و روکش را نصب کنند. البته جراحی دوم پیچیده نیست و دوره ریکاوری کوتاهی دارد.
مزیت ایمپلنت دو مرحلهای این است که پایه در زیر لثه باقی میماند تا فرآیند جوش خوردن آن با استخوان تکمیل شود. در این شرایط احتمال آسیب و عفونت ایمپلنت کمتر خواهد بود.
ایمپلنت فوری
یکی دیگر از انواع کاشت دندان تکی یا چندتایی، ایمپلنت فوری یا یک روزه است. در این نوع ایمپلنت همانطورکه حدس میزنید، در یک روز تمام مراحل کاشت دندان انجام میشود. یعنی در یک جلسه متخصص ایمپلنت، دندان مورد نظر را میکشد و پایهی ایمپلنت را در داخل فک قرار میدهد؛ سپس روکش را به پایه وصل میکند. البته این روکش، دائمی نیست و روکش دائمی بعد از آماده شدن در لابراتوار در جلسه دوم نصب خواهد شد.
از این روش در شرایط خاص، مثلا برای ایمپلنت دندان جلو استفاده میشود. از آنجایی که خالی بودن جای دندانهای جلویی برای بسیاری از افراد خوشایند نیست، ایمپلنت فوری میتواند انتخاب مناسبی باشد. البته برای انجام این روش باید بیمار شرایط ایمپلنت فوری را هم داشته باشد.
ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال از جدیدترین روشهای ایمپلنت و بهترین نوع کاشت دندان است که با تکنولوژیهای مدرن و سهبعدی انجام میشود.
در روش سنتی، میزان برش لثه به تجربه متخصص وابسته است و ممکن است دندانپزشکان کمتجربه، عوارض ایمپلنت دندان را دو چندان کنند. اما در این روش پیش از برش لثه، دهان بیمار به کمک نرمافزارهای سهبعدی اسکن میشود و متخصص بعد از ارزیابی وضعیت استخوان فک و اعصاب، با کمترین میزان برش و خونریزی، پایهی ایمپلنت را نصب میکند.
ایمپلنت All On 4
بهترین روش کاشت دندان در یک قوس کامل (فک بالا یا پایین یا هر دو فک)، روش All-On-4 است. در این روش، یک ست کامل دندان مصنوعی روی چهار پایهی ایمپلنت در فک بالا و پایین، نصب میشود.
افرادی که تعداد زیاد یا تقریبا تمام دندانهای خودشان را در یک یا دو فک از دست دادند، میتوانند از این روش ایمپلنت کامل دندان استفاده کنند؛ چرا که روش کمتهاجمتری نسبت به نصب تعداد پایههای بیشتر است و میتواند در هزینههایتان نیز صرفهجویی کند.
مینی ایمپلنت
مینی ایمپلنت روش جایگزین ایمپلنت معمولی است زمانی که فضای خالی فک یا تراکم استخوان کافی نباشد. پایههای مینی ایمپلنتها کاملا ظریف بوده و ظاهری شبیه به خلال دندان دارند. این ایمپلنتهای باریک، روش کمتهاجمتری نسبت به روشهای سنتی هستند و معمولا برای تعویض دندان مولر، ایمپلنت دندانهای جلویی یا ایمپلنت دندانهای کوچک کاربردی هستند.
مزیت این روش در درد و خونریزی کمتر آن است؛ با این حال مقاومت این نوع ایمپلنتها به انواع ایمپلنت معمولی و دیجیتال نمیرسد.
انواع ايمپلنت دندان بر اساس جایگاه نسبت به استخوان فک
انواع دندان کاشتنی ایمپلنت را میتوانیم با توجه به جایگاه آنها نسبت به استخوان فک در سه دستهی اندواستیل، ساب پریواستیل و زیگوماتیک قرار دهیم. اینکه کدام یک از این ایمپلنتها مناسب شماست، توسط متخصص ایمپلنت تشخیص داده میشود.
ایمپلنت اندواستیل داخل استخوانی (Endosteal)
این نوع ایمپلنتها متداولترین انواع ایمپلنت هستند و همانطورکه از نامشان پیداست، پایهی ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار میگیرد. استخوان نیز در اطراف پایه رشد میکند و به اصطلاح به آن جوش میخورد و یکپارچه میشود. این ایمپلنتها را با جراحی دو مرحلهای نصب میکنند.
پایه یا فیکسچر ایمپلنتهایی که با این روش نصب میشوند ممکن است متنوع باشد. انواع فیکسچر ایمپلنت اندواستیل شامل موارد زیر است:
- ایمپلنت پیچی شکل: رایجترین و پرکاربردترین نوع ایمپلنت اندواستیل است که ظاهر پیچمانند دارد و از آنجایی که مانند ریشهی دندان عمل میکند، به آن ایمپلنت ریشهای هم میگویند.
- ایمپلنت عرضی: این نوع ایمپلنت یکی از مقاومترین انواع ایمپلنت است که پایه در زیر استخوان فک قرار میگیرد و یک میله از آن بیرون میآید تا روکش نصب شود. از آنجایی که این روش مهارت بالایی نیاز دارد، دندانپزشکهای کمتجربه آن را انجام نمیدهند. اما برای افرادی که فک ظریف یا کوچک دارند، یکی از بهترین روشهاست.
- ایمپلنت تیغهای: این نوع ایمپلنتها از اولین ایمپلنتها در آمریکای شمالی بودند که بعد از ورود ایمپلنتهای پیچی شکل تقریبا منسوخ شدند. برای نصب اینمپلنت تیغهای، یک کانال در فک ایجاد میشد و تیغهی ایمپلنت که میتوانست تکی یا چندتایی باشد، در کانال قرار میگرفت.
ایمپلنت زیگوماتیک
از این نوع ایمپلنت به ندرت و فقط در موارد خاص استفاده میشود. در ایمپلنت زیگوماتیک به جای آن که پایهی ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار بگیرد در استخوان گونه کاشته میشود. دلیل این کار عدم وجود استخوان فک کافی در دهان بیمار است.
ایمپلنت روی استخوانی یا ساب پریواستیل (Subperiosteal)
یکی از انواع سیستمهای ایمپلنت مناسب برای افرادی که تراکم استخوانی پایینی دارند، ایمپلنت ساب پریواستیل است. در این روش، پایهی ایمپلنت را در داخل استخوان فک قرار نمیدهند؛ بلکه پایه روی استخوان و زیر لثه نصب میشود و بخشی از آن بیرون میماند.
برای استحکام این نوع ایمپلنت، یک قاب یا اسکلت فلزی زیر لثه قرار میگیرد که میتواند یک تا چند میله داشته باشد. بعد از ادغام لثه با ایمپلنت، دندان مصنوعی بدون حرکت روی میلهها نصب میشود.
انواع ایمپلنت دندانی بر اساس اندازه و قطر
همهی ایمپلنتهای دندانی یکسان نیستند و در اندازه و قطرهای متفاوتی طراحی میشوند. به طور کلی میتوانیم انواع ایمپلنت را در سه دسته قرار دهیم:
- ایمپلنت استاندارد یا معمولی با قطر بین 3.5 تا 4.2 میلیمتر؛ برای استفاده در دندانهای جلویی
- ایمپلنت پهن با قطر 4.5 تا 6 میلیمتر؛ برای استفاده در دندانهای عقب (آسیاب بزرگ)
- مینی ایمپلنت با قطر 2 تا 3.5 میلیمتر؛ برای استفاده در مواردی همچون نبود تراکم کافی استخوان فک یا فضای کافی در دهان برای کاشت ایمپلنتهای معمولی
انواع ایمپلنت های دندان بر اساس شکل ظاهری و بدنه
انواع پیچ ایمپلنت از نظر شکل بدنه میتوانند در یکی از گروههای زیر قرار بگیرند:
- ایمپلنت استوانهای: رایجترین شکل ایمپلنت است که ظاهری استوانه شکل دارد و زمانی استفاده میشود که تراکم استخوان فک بیمار مناسب باشد.
- ایمپلنت مخروطی: این ایمپلنتها در انتها مخروطی میشوند و میتوان در شرایط مختلف از آنها استفاده کرد.
- ایمپلنت صاف یا مستقیم: این نوع ایمپلنت ظاهری صاف دارد و زمانی که عرض استخوان محدود است، به کار میرود.
سطح بدنهی ایمپلنت نیز میتواند طرحهای متفاوتی داشته باشد و شرکتها و برندهای مختلف در تلاشند تا سطح بیشتری از ایمپلنت با استخوان ارتباط برقرار کند تا جوش خوردن این دو، محکمتر شود. به عنوان مثال برخی ایمپلنتها با سطح زبر طراحی شدند و یک لایه هیدروکسیآپاتیت روی آنها قرار گرفته است. این ماده یکی از انواع پودر استخوان برای ایمپلنت است و خود استخوان نیز از این ماده تشکیل میشود.
اما سطوح زبر ممکن است احتمال عفونت ایمپلنت را بالا ببرند. به همین دلیل برخی برندهای معتبر، ایمپلنتهایی را طراحی میکنند که بخشی از آنها صاف و بخشی زبر است. پیشرفتهترین نوع ایمپلنت با بافت میکروسکوپی سهبعدی طراحی شده تا بیشترین سطح تماس را بین پایه و استخوان برقرار کند.
انواع ايمپلنت دندان بر اساس ماده سازنده
ماده سازندهی پایه یا فیکسچر در ایمپلنتها میتواند تیتانیوم یا زیرکونیوم باشد. هر کدام از این دو، مزایا و معایب خودشان را دارند که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
ایمپلنت تیتانیوم
متداولترین آلیاژی که برای ساخت پایهی ایمپلنت استفاده میکنند، تیتانیوم است. این ماده زیستسازگاری بالایی داشته و بدن انسان به راحتی آن را میپذیرد. ادغام و جوش خوردن ایمپلنتهای تیتانیومی با استخوان فک نیز در اغلب موارد به سادگی اتفاق میافتد.
تیتانیوم وزن سبکی دارد و به دلیل داشتن مقاومت بالا، از آلیاژ این فلز برای ساخت پایه و اباتمنت استفاده میکنند.
ایمپلنت زیرکونیا
ایمپلنتهای زیرکونیومی دوام بالایی دارند و حتی در شرایط سخت و فشارهای زیاد نیز استحکام خود را حفظ میکنند. این ایمپلنتها به راحتی آسیب نمیبینند و احتمال ایجاد واکنشهای آلرژیک در آنها صفر است.
هرچند ایمپلنتهای زیرکونیا را نوعی ایمپلنت سرامیکی میدانند؛ اما از فلزاتی مثل هافنیوم و ایتریم هم در این ایمپلنتها استفاده میشود.
تفاوت انواع ایمپلنت تیتانیوم و زیرکونیا
تیتانیوم در علم دندانپزشکی کاملا آشناست و سالها از آلیاژ این فلز برای ساخت ایمپلنت استفاده شده است. اما زیرکونیوم به نسبت قدمت تیتانیوم، تازه وارد محسوب میشود. با این حال مزایایی دارد که بسیاری از متخصصان آن را ترجیح میدهند.
ایمپلنتهای تیتانیومی میتوانند تک بخشی یا دو بخشی باشند که کاربرد بالایی دارند؛ در ایمپلنتهای زیرکونیا، اباتمنت و پایه یک یونیت را تشکیل میدهند که باید در زمان نصب آن، دقت بالاتری داشت.
مزیت زیرکونیا نسبت به تیتانیوم در این است که فلزی و رسانای حرارت نیست؛ درنتیجه خورده نمیشود و لازم نیست نگران نمایان شدن فلز در خط لثه باشید.
انواع ایمپلنت بر اساس نوع اتصال اباتمنت به پایه
قسمت بالایی یا سر پایهی ایمپلنت، به اباتمنت متصل میشود. در انواع ایمپلنت معمولی، اباتمنت وظیفهی اتصال پایهی ایمپلنت به روکش را دارد. انواع اباتمنت ایمپلنت میتوانند با یکی از حالتهای زیر به پایهی ایمپلنت متصل شوند:
- اتصال شش ضلعی داخلی (اتصال مادگی): سر پایهی ایمپلنت یک حفرهی 6 ضلعی دارد که اباتمنت در آن فرو رفته و پیچ میشود.
- اتصال شش ضلعی خارجی (اتصال نری): سر پایهی ایمپلنت یک برآمدگی 6 ضلعی دارد که اباتمنت در آن پیچ میشود.
- اتصال هشت ضلعی داخلی ( اتصال مادگی): سر پایهی ایمپلنت یک حفرهی 8 ضلعی دارد که اباتمنت در آن فرو رفته و پیچ میشود.
انواع ایمپلنت بر اساس نوع اتصال اباتمنت به روکش
روکش یا تاج ایمپلنت میتواند با یکی از روشهای زیر به اباتمنت و پایهی ایمپلنت متصل شود:
- ایمپلنت چسبی: در این نوع ایمپلنت، تاج از طریق چسب به اباتمنت متصل میشود. (مانند روکش کردن دندانهای طبیعی)
- ایمپلنت پیچی: در این ایمپلنت، تاج باید به پیچ روی اباتمنت متصل شود. سپس محل این اتصال را با پرکنندههایی مثل کامپوزیت، صاف میکنند.
انواع روکش ایمپلنت دندان
بعد از اینکه ایمپلنت دندان با هر روشی از روشهای گفته شده انجام شد، روکش دائمی یا تاج روی پایه نصب میشود. روکش یا تاج ایمپلنت را میتوان در یکی از انواع زیر یافت:
- روکش ایمپلنت سرامیکی: روکش سفت و سخت با ظاهری طبیعی
- روکش ایمپلنت چینی: روکش محکم و کاملا سفید
- روکش ایمپلنت زیرکونیا: یک نوع روکش تمام سرامیک با استحکام بالا
- روکش ایمپلنت آلیاژ طلا: روکشی از ترکیب چند نوع طلا بدون نیاز به ترمیمهای آتی
- روکش ایمپلنت PFM: روکش از ترکیب چینی و فلز
- روکش ایمپلنت ایمکس: روکش از جنس لیتیوم دیسیلیکات با زیبایی و طول عمر بالا
- روکش ایمپلنت فلزی: روکش از آلیاژ انواع فلزات از جمله نقره، پالادیوم، کروم، کبالت و نیکل
بهترین نوع روکش ایمپلنت با توجه به شرایط شما و حساسیتهایی که دارید، متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال شاید تصور کنید روکشهای فلزی و طلا بهترین انتخاب هستند، اما این روکشها در برخی از افراد واکنشهای آلرژیک به همراه دارند.
انواع پروتزهای بر پایه ایمپلنت
پروتزهایی که میتوان آنها را روی پایههای ایمپلنتی متصل کرد، انواع مختلفی دارند. از پایههای ایمپلنت میتوان برای نصب انواع پروتز ثابت و متحرک، اوردنچر و بریج بهره برد.
پروتزهای ثابت
این پروتزها کاملا ثابت و بدون حرکت هستند و با یکی از روشهای چسبی یا پیچی، روی پایهی ایمپلنت نصب میشوند. از پروتزهای ثابت زمانی استفاده میشود که نیاز به کاشت تک دندان یا چند دندان باشد.
پروتزهای متحرک
پروتزهای متحرک برخلاف انواع پروتز ثابت، امکان جدا شدن از سطح ایمپلنت را دارند. البته این پروتزها فقط زمانی به کار میروند که تمام دندانها در یکی از فکها یا هر دو فک از دست رفته باشد. در این روش یک تا 2 واحد ایمپلنت در فک کاشته میشود تا پروتز را روی خود نگه دارد.
انواع اوردنچر
اوردنچر (Overdenture) یکی از انواع دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت محسوب میشود. اوردنچر زمانی کاربرد دارد که فرد نیاز به ایمپلنت کامل دهان یا ایمپلنت فک بالا یا پایین داشته باشد. این روش هزینه مقرونبهصرفهای داشته و استحکام قابل قبولی را فراهم میکند.
اوردنچرها ممکن است روی 2 یا تعداد بیشتری پایهی ایمپلنت قرار بگیرند و برخلاف پروتزهای متحرک، کاملا ثابت هستند. درنتیجه ثبات بیشتری خواهند داشت.
بریج بر پایه ایمپلنت
بریج یا پل دندانی بر پایه ایمپلنت زمانی کاربرد دارد که فرد بیشتر از یک دندان خود را از دست داده باشد و دندانهای از دست رفته نزدیک و مجاور هم باشند. در این شرایط به جای یکی از دندانهای از دست رفته، پایهی ایملپنت قرار میگیرد و از روکشهای دندانی متصل به دندانهای مصنوعی استفاده میشود تا جای خالی دندانهای مجاور نیز پر شود.
کشورهای سازنده انواع ایمپلنت دندانپزشکی
انواع ایمپلنت دندان را میتوان با توجه به کشور سازنده آنها نیز دستهبندی کرد. کشورهای مختلفی ایمپلنتهای دندانی را تولید میکنند که در این میان برخی از کشورها شناختهشدهتر هستند.
انواع ایمپلنت آمریکایی
ایمپلنتهای آمریکایی از باکیفیتترین ایمپلنتهای دندانی محسوب شده و با بهروزترین تکنولوژیها طراحی میشوند. معروفترین برند آمریکایی، برند زیمر بیومت است که ایمپلنتهای تیتانیومی باکیفیت طراحی میکند. به طور کلی مقاومت، استحکام و کیفیت ساخت ایمپلنتهای آمریکایی بالاست و این مزایا، قیمت این ایمپلنتها را هم بالا برده است.
انواع ایمپلنت آلمانی
آلمان در سالهای اخیر در زمینه طراحی و تولید ایمپلنت موفقیتهای بسیاری به دست آورده و یکی از بهترین کشورها در زمینه تولید انواع ایمپلنت فوری است. ایمپلنت مدنتیکا یکی از شناختهشدهترین برندهای آلمانی است که قیمت بالایی هم دارد.
انواع ایمپلنت سوئیسی
سوئیس را باید کشوری پیشرو در زمینه تجهیزات مورد نیاز دندانپزشکی دانست. این کشور برترین برندهای ایمپلنت را تولید میکند که از مواد اولیه فوقالعاده و به کمک تکنولوژیهای مدرن ساخته شدند. اشترومن یکی از برندهای معروف سوئیسی است. قیمت انواع ایمپلنت سوئیسی اشترومن حتی نسبت به ایمپلنتهای آمریکایی و آلمانی بالاتر است؛ چرا که جزو ایمپلنتهای سطح اول دنیا محسوب میشود.
انواع ایمپلنت فرانسوی
کشور فرانسه یکی دیگر از کشورهای اروپایی است که در زمینه تولید ایمپلنت فعال بوده است. ایمپلنتهای فرانسوی تنوع بالایی دارند و با قیمتهای مناسبتری میتوان آنها را یافت. این کشور در تلاش است تا با روشها و تکنولوژیهای آمریکایی، ایمپلنتهای مرغوب طراحی کند.
انواع ایمپلنت دندان کره ای
از پرطرفدارترین ایمپلنتها در ایران، انواع ایمپلنتهای کرهای هستند که در کنار قیمت اقتصادی خود، کیفیت مطلوبی دارند. ایمپلنتهای این کشو را میتوان با ایمپلنتهای آلمانی مقایسه کرد؛ اما قیمت پایینتری دارند. بهترین برند ایمپلنت کره ای اوستم Osstem و Sewon medix هستند که محصولات آنها، طول عمر بالایی دارد و کاملا شناختهشده هستند.
انواع ایمپلنت ایرانی
در داخل کشور نیز ایمپلنتهای دندانی مختلفی طراحی میشود که مواد اولیه آنها کیفیت لازم را دارد و میتوانید آنها را با قیمت پایینتر نسبت به نمونههای خارجی استفاده کنید. هرچند ماندگاری و طول عمر این ایمپلنتها هنوز به نمونههای خارجی نرسیده است.
انواع برند ایمپلنت دندان
امروزه انواع برندهای ایمپلنت در دنیای دندانپزشکی کم نیستند و میتوان برندهای متنوعی که هر کدام محصول کشور خاصی هستند را یافت. اما برای انتخاب بهترین برند ایمپلنت، باید با مزایا و معایب انواع برند ایمپلنت آشنا بود و برترین برندهای جهانی را شناخت.
بهترین مارک ایمپلنت دندان باید در کنار کیفیت و نوآوری، انواع رنگ ایمپلنت دندان را طراحی کرده و قیمت مناسبی هم داشته باشد. در ایران معمولا ایمپلنتهای سوئیسی، آمریکایی و کرهای پرطرفدار هستند و توانستند با محصولات خود، رضایت بسیاری از بیماران را به همراه بیاورند.
برخی از برترین برندهای ایمپلنت دندان عبارتند از:
- اشترومن (Straumann)
- زیمر (Zimmer)
- بایوتم (Biotem)
- نئودنت (Neodent)
- اوستم (Osstem)
- مگاژن (Megagen)
- دی تی آی (DTI)
- آی تی آی (ITI)
- دنتیوم (Dentium)
بهترین نوع ایمپلنت در ایران
بهترین نوع ایمپلنت دندان بستگی به شرایط و نیازهای هر فرد دارد و نمیتوانیم یک نسخه یکسان برای همه بپیچیم.
ایمپلنتهای مختلفی وجود دارند که میتوانند از نظر شکل، اندازه، جنس و روش نصب با هم متفاوت باشند. برای انتخاب بهترین نوع دندان ایمپلنت باید عواملی مانند سلامت استخوان فک، وضعیت دندانهای مجاور، هزینه و بهترین زمان ایمپلنت دندان را در نظر گرفت.
بنابراین بهتر است انتخاب ایمپلنت را به متخصص ایمپلنت بسپارید. اگر نگران مشاوره و معاینهی اولیه برای ایمپلنت هستید، متخصصان کلینیک دندانپزشکی مینوسا میتوانند شما را به بهترین شکل راهنمایی کنند. متخصصان ما بیش از هزاران تجربه موفق ایمپلنت داشتهاند و آمادهاند تا با تجربیات خود، بهترین ایمپلنت و طرح درمان را به شما پیشنهاد دهند.
هزینه انواع ایمپلنت دندان
قیمت انواع ایمپلنت دندان یکی از مهمترین عواملی است که بیماران پیش از شروع درمان میخواهند از آن اطلاع داشته باشند. اما بدون معاینه و مشاوره اولیه، نمیتوان هزینه کلی این درمان را تخمین زد. چرا که این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از این عوامل عبارتند از:
- نوع و کیفیت مواد سازنده ایمپلنت
- تعداد و موقعیت دندانها در طرح درمان
- شرایط سلامت دهان و استخوان فک بیمار
- نوع و کیفیت تاج ایمپلنت
علاوه بر عوامل بالا، برای تخمین قیمت بهترین نوع ایمپلنت باید هزینههای جانبی مانند آزمایشهای مورد نیاز، تصویربرداری، جراحیهای جانبی و… را نیز در نظر داشته باشید. پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از هزینهها، ابتدا معاینه شوید تا متخصص شما را از هزینههای طرح درمان آگاه کند.
سلامتی دهان و دندان با انواع ایمپلنت
انواع ايمپلنت دندان با توجه به نوع کاشت، مراحل درمان، جایگاه نصب، جنس پایه و روکش ایمپلنت، نحوهی اتصال پایه و روکش، برند و کشور سازنده، اندازه و شکل ظاهری، مواد سازنده و… تفاوت دارند. در این بخش سعی کردیم به سادهترین شکل شما را با تنوع ایمپلنتهای دندانپزشکی آشنا کنیم تا برای شروع درمان خود، نگرانی نداشته باشید.
اگر به دنبال بهترين متخصص ايمپلنت در تهران میگردید، در دندانپزشکی شبانه روزی مینوسا مجموعهای از برترین متخصصان و دندانپزشکان حرفهای و مجرب را گرد آوردیم. در کلینیک مینوسا میتوانید در محیطی پیشرفته و مجهز، درمان خود را شروع کنید و نگران هیچ چیز نباشید! کافی است با ما تماس بگیرید تا شما را برای دریافت نوبت راهنمایی کنیم.