Logo

عوارض پیرسینگ دهان و نحوه رفع این عوارض

پیرسینگ یکی از روش های زیبایی است که در سال های اخیر مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفته است. پیرسینگ می تواند برای هر بخش از صورت مانند لب ها، بینی، چانه و … مورد استفاده قرار گیرد. اما در این میان بسیاری از خانم ها علاقه مند به انجام پیرسینگ دهانی هستند. اگرچه شاید زیبایی پیرسینگ دهانی شما را شگفت زده کند؛ اما توصیه ما این است که قبل از اطلاع از عوارض پیرسینگ دهان و خطراتی که برای سلامتی شما دارد، این کار را انجام ندهید. با ما همراه باشید تا با عوارض پیرسینگ در دهان آشنا شوید.

پیرسینگ دهان چیست

 

پیرسینگ دهان چیست؟

پیرسینگ یکی از روش های زینتی و زیبایی است که در سال های اخیر طرفداران خاص خودش را پیدا کرده است. پیرسینگ به هر اقدامی که باعث سوراخ کردن پوست یا یک بخشی از بدن می شود، اطلاق می گردد. پس از سوراخ کردن آن بخش، زیورآلات مختلفی در سوراخ قرار می گیرند که باعث زیباسازی بیشتر چهره، صورت و بدن می شوند.

نواحی مختلف بدن مانند گوش، غضروف بینی، ناف و … می توانند برای پیرسینگ مورد استفاده قرار گیرند. برخی از افراد نیز ترجیح می دهند که از پیرسینگ دهان استفاده کنند که زیبایی فوق العاده ای به دهان و دندان های آن ها می دهد. بنابراین، پیرسینگ دهان شامل اقداماتی است که برای سوراخ کردن زبان، دهان و یا بخشی از لثه و دندان انجام می شود تا زیورآلات و اجسام فلزی در آن سوراخ ها قرار بگیرند.

مخالفت پزشکان با پیرسینگ دهان

چرا پزشکان با پیرسینگ در ناحیه دهان مخالف هستند؟

هر چیزی که خداوند به ما انسان ها تقدیم کرده است، زیبا است. اما بسیاری از ما انسان ها احساس می کنیم که باید برای زیبا کردن چهره و صورت خودمان از وسایل جانبی و غیر طبیعی استفاده کنیم. استفاده از فلز در ناحیه صورت نیز یکی از اقدامات انجام شده توسط افراد مختلف است که مزایا و معایب خاص خودش را دارد.

پیرسینگ دهان می تواند مزایای خاص خودش را داشته باشد. شما می توانید پیرسینگ را در لثه، روی دندان ها، زبان و … قرار دهید و از زیبایی فوق العاده آن ها لذت ببرید. اما حتما تا به حال متوجه شده اید که اکثر پزشکان با سوراخ کردن دهان و دندان ها مخالف هستند. چون می دانند که با انجام این اقدام، احتمالا با محدودیت های مختلفی مواجه می شوید.

محدودیت های ایجاد شده در اثر پیرسینگ دندان شامل مشکل در بلع، عدم امکان انجام تصویربرداری، ایجاد محدودیت برای درمان دندان های آسیب دیده و … اشاره کرد که هر کدام معایب خاص خودشان را دارند. بنابراین، می توان گفت که دلیل مخالفت پزشکان با پیرسینگ در دهان کاملا منطقی است و جای تامل دارد.

 

آشنایی با روش های مختلف کامپوزیت دندان

آسیب های پیرسینگ دهان

عوارض پیرسینگ دهان چیست؟

اگرچه پیرسینگ دهان می تواند مزایای خاصی را در زیبایی چهره شما ایجاد کند. اما موضوعی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا پیرسینگ می تواند عوارض خاصی را به دنبال داشته باشد؟ به هر حال اگر مراحل پیرسینگ دهان به درستی انجام نشود، احتمال اینکه فرد با مشکلات و عوارض خاصی مواجه شود، وجود دارد. اما شاید در برخی از موارد نیز شاهد بروز این عوارض نباشیم. در هر صورت از جمله عوارض پیرسینگ در دهان می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • خونریزی در ناحیه دهان

خونریزی در ناحیه دهان پس از انجام پیرسینگ بسیار شایع است. البته در اکثر موارد این خونریزی محدود به همان زمان جایگذاری زیورآلات در دهان است. اما ممکن است افراد در دراز مدت نیز شاهد خونریزی در ناحیه دهان باشند.

  • درد و تورم در ناحیه پیرسینگ شده

درد و تورم در ناحیه پیرسینگ دهان، از جمله عوارض رایج است که تقریبا می توان گفت همه افراد آن را تجربه می کنند. درد و تورم در ناحیه دهان نه تنها می تواند باعث بروز مشکلات مختلفی شود که قطعا برای شما خوشایند نیست، بلکه می تواند برای شما جهت تمیز کردن دهانتان نیز محدودیت ایجاد کند. چون هر بار که می خواهید دهان و دندان های خودتان را تمیز کنید، با درد بیشتری مواجه می شوید. این موضوع می تواند باعث شود تا از تمیز کردن دهان و دندان خودتان خودداری کنید.

  • عفونت

عفونت یکی دیگر از مشکلات و عوارض ناشی از پیرسینگ دهان است. ممکن است بدن هر فرد به وجود یک شیء خارجی در دهان عکس العمل های متفاوتی نشان بدهد که یکی از این عکس العمل ها عفونت است.

  • انتقال بیماری ها در اثر پیرسینگ در یک مکان نامناسب

متاسفانه، یکی از عوارض پیرسینگ دهان که بسیاری از افراد با آن مواجه می شوند، انتقال بیماری ها در اثر انجام این کار است. همانطور که می دانید بسیاری از بیماری های ویروسی و عفونی از طریق بزاق دهان به بدن منتقل می شوند. بنابراین، اگر در مراکز نامعتبر و بدون اصول بهداشتی مراحل سوراخ کردن دهان خود را انجام دهید، احتمالا با مشکلات مختلفی مواجه می شوید.

  • سخت شدن بلع

یکی از عوارض پیرسینگ دهان این است که نمی توانید مانند گذشته بلع بسیار خوبی داشته باشید. پیرسینگ به عنوان یک عامل خارجی در دهان شما عمل می کند و همین عامل می تواند تعادل را در دهان شما بهم بریزد. اگر می خواهید با مشکل بلع در دهان مواجه نشوید، بهتر است که از پیرسینگ به ویژه در ناحیه زبان استفاده نکنید.

پیرسینگ دهان چه محدودیت هایی

پیرسینگ دهان چه محدودیت هایی را برای شما ایجاد می کند؟

برخی از خانم ها و افرادی که از پیرسینگ دهان استفاده می کنند، تصور می کنند که هیچ محدودیتی در اثر قرار دادن فلز و زیورآلات در دهان وجود ندارد. شاید در ابتدا زیبایی پیرسینگ شما را جذب کند. اما باید توجه داشته باشید که پیرسینگ با کمک یک شیء فلزی در دهان شما ایجاد می شود. پس احتمالا باید یک سری محدودیت های خاصی را در اثر قرار دادن یک شیء فلزی در دهان خودتان داشته باشید.

شاید مهم ترین محدودیت این باشد که در اثر درد و تورم ایجاد شده در ناحیه پیرسینگ، نتوانید به خوبی دندان ها و دهان خودتان را تمیز کنید. به همین خاطر است که بسیاری از دندانپزشکان توصیه می کنند که از پیرسینگ داخل دهان خودتان استفاده نکنید.

یکی دیگر از محدودیت هایی که با قرار دادن زیورآلات در دهان شما ایجاد می شود، محدودیت هایی که در عین عکس برداری خواهید داشت. همانطور که می دانید برای انجام بسیاری از روش های عکس برداری مانند ام آر آی یا گرفتن عکس اشعه ایکس، نیاز است تا تمامی فلزات را از دهان و بدن خودتان باز کنید. اما قطعا نمی توانید هر بار برای گرفتن عکس، پیرسینگ فلزی را از دهان خودتان خارج کنید و این برای شما محدودیت های بسیار زیادی ایجاد می کند.

برای انجام ایمپلنت دندان چه کاری لازم است؟

چگونه عوارض پیرسینگ در ناحیه دهان را کاهش دهیم؟

حالا که با عوارض پیرسینگ دهان آشنا شدید، شاید به دنبال راهی باشید تا بتوانید این عوارض را کاهش دهید. به طور کلی، مراجعه به یک مرکز معتبر برای انجام پیرسینگ می تواند یکی از بهترین روش ها برای کاهش عوارض پیرسینگ در این ناحیه باشد. در این صورت خیالتان از بابت کیفیت کار و عدم انتقال بیماری های ویروسی و عفونی مانند هپاتیت راحت می شود.

مورد دیگر مراقبت هایی است که باید پس از انجام پیرسینگ در دهان به آن ها توجه داشته باشید. به طور مثال از غذاهایی که ناحیه پیرسینگ را تحریک می کنند، استفاده نکنید. یا اینکه هر روز به تمیز کردن ناحیه پیرسینگ توجه داشته باشید. سعی کنید که از ظروف دیگران برای خوردن غذا استفاده نکنید. در این صورت احتمال انتقال عفونت کاهش پیدا می کند.

جمع بندی

در این مقاله در مورد پیرسینگ دهان و عوارض آن صحبت کردیم. اگر اصرار دارید که حتما این کار را انجام دهید، می توانید با مراجعه به مراکز معتبر از پیرسینگ در ناحیه استفاده کنید. اما حتما به تمیزی و رعایت بهداشت دهان و دندان خودتان توجه داشته باشید.

همین الان وقت معاینه رایگان بگیر!

خدمات مینوسا :

ارسال مشخصات:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای رزرو نوبت کافیست اطلاعات خود را وارد نمایید تا همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس حاصل کنند.
فرم درخواست نوبت دندانپزشکی