هشدار!
تمامی خطوط ثابت کلینیک مینوسا قطع می باشد، تا اطلاع ثانوی با شماره های 09125170722 و 091960006537 تماس بگیرید.

انجام زیبایی و ایمپلنت از 1,500,000 تومان

مراحل کاربردی کاشت دندان

مراحل کاربردی کاشت دندان با دو روش انجام می شود.

روش اول: کاشت فوری ، قرار دادن ایمپلنت بدون انتظار پس از کشیدن دندان است.

روش دوم: ایمپلنت پس از مدت انتظار 1 تا 3 ماه پس از کشیدن دندان در دندان قرار می گیرد. هدف از این انتظار اطمینان از این است که ایمپلنت با استخوان فک جوش می خورد.

قبل از شروع درمان کاشت دندان ، ابتدا به بهداشت دهان و دندان فرد رسیدگی می شود. درمان ایمپلنت چندین مرحله دارد. با این حال ، درمان ایمپلنت دندان اساساً از دو مرحله تشکیل شده است: اولین مرحله از درمان قرار دادن ایمپلنت است که یک عمل جراحی در استخوان فک است.  ایمپلنت تیتانیوم ساخته می شوند ، که سازگار با بافت فک می باشند. بعد از قرار دادن ایمپلنت های تیتانیوم در فک ، منتظر می مانیم که ایمپلنت با استخوان جوش بخورد.

اگرچه این دوره انتظار در افراد مختلف متفاوت است ، اما این بازه زمانی بین 1 تا 3 ماه است. پس از استخوان سازی ، مرحله دوم آغاز می شود. در مرحله دوم ، کار قسمت بالای دندان انجام می شود. دندان های مصنوعی ساخته شده از جنس سرامیک یا زیرکونیوم هستند که روی ایمپلنت قرار داده می شوند. کاشت با استفاده از روش چسباندن یا پیچ کردن انجام می شود. پس از پروب ، اگر از ایمپلنت راضی هستید ، ایمپلنت ها قرار داده می شوند و درمان به پایان می رسد.

 

 بیشتر بخوانید: کامپوزیت دندان

کاشت دندان

 

5 مرحله درمان ایمپلنت

1) بررسی اولیه

اولین معاینه برای ارزیابی مناسب بودن فرد برای کاشت انجام می شود. ایمپلنت درمانی است که می تواند در صورت از دست دادن یک دندان یا از دست دادن تمام دندان ها ، به استثنای شرایط خاص سلامتی ، استفاده شود.

 

بیمارانی که از درمان ایمپلنت نمی توانند استفاده کنند:

افرادی که زیاد سیگار می کشند:

مصرف سیگار محیط مناسبی را برای پلاک باکتریایی ایجاد می کند که در بافت دهان رشد می کنند. به همین دلیل ، خطر ابتلا به مشکلات دهان و دندان راافزایش می دهد. جدا از این ، سیگار کشیدن به دلیل مونوکسیدکربن کربن و محتوای سمی آن ، بر استخوان فک تأثیر منفی دارد. دود سیگار بهبود زخم ها را به تأخیر می اندازد. اگر افرادی که زیاد سیگار می کشند سیگار را کاهش دهند یا سیگار را به طور کامل ترک کنند ، درمان ایمپلنت انجام می شود. سیگار کشیدن به مدت 15 روز قبل و 1 ماه پس از درمان ممنوع است.

کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی مینوسا در میرداماد ارائه دهنده تمامی خدمات مربوط به سلامت و زیبایی دهان و دندان می باشد.

بیماران دیابتی:

بیماران دیابتی نیز ممکن است برای کاشت مناسب نباشند. درمان ایمپلنت برای افرادی که دیابت کنترل نشده دارند خطرناک است. بهبودی بافت در بیماران دیابتی به کندی است. همچنین خطر عفونت بیشتر است.

با این حال ، درمان ایمپلنت می تواند در افرادی انجام شود که می توان سطح قند خون آنها را کنترل کرد. برای افراد دیابتی سعی می شود عمل جراحی در کمترین مقدارممکن انجام شود. پس از درمان ایمپلنت ، به خصوص بیماران دیابتی نباید از بهداشت دهان و دندان خود غافل شوند. جدا از این ، همچنین لازم است که برای بررسی های منظم به پزشکان خود مراجعه کنند.

بیماران قلبی:

افرادی که بیماری قلبی دارند باید برای درمان ایمپلنت با پزشک خود مشورت کنند. در غیر این صورت ، درمان امکان پذیر نیست.

بیماران فشار خون بالا:

در بیمارانی که فشار خون بالا دارند ، یعنی بیمارانی که دارای مشکلات فشار خون هستند ، واکنش بیش از حد در موقعیت هایی مانند درد و استرس رخ می دهد. از آنجا که پاسخ به محرک ها بیش از حد است ، می توان گفت فشار خون به طور حاد در طی درمان دندان افزایش می یابد. نارسایی قلب یا به ندرت شرایط نامطلوبی مانند فلج یا خونریزی ممکن است رخ دهد. بنابراین ، افراد مبتلا به فشار خون بالا باید فشار خون خود را قبل از شروع درمان و حین درمان اندازه گیری کنند.

مشکلات لخته شدن خون:

درمان کاشت دندان برای بیماران با مشکلات لخته شدن خون امکان پذیر نیست.

2) مناسب بودن استخوان فک

معاینه عمومی فرد در مرحله دوم درمان ایمپلنت انجام می شود. تصویر اشعه ایکس پانوراما از دهان بیمار گرفته می شود. به این ترتیب وضعیت استخوان فک بررسی می شود. تراکم استخوان در ناحیه ای که کاشت انجام می شود بررسی می شود. اگر تراکم استخوان برای درمان ایمپلنت مناسب نباشد ، از پیوند استخوان استفاده می شود.

3) روش ایمپلنت

زمان قرار دادن ایمپلنت به طور متوسط ​​15-40 دقیقه طول می کشد. ابتدا برشی در لثه ایجاد می شود و به استخوان می رسد. با توجه به اندازه گیری های انجام شده ، یک سوراخ در استخوان فک ایجاد می شود. کاشت در آنجا پیچ می شود. انتظار می رود که کاشت با استخوان فک ادغام شود تا بتواند ساختارهای فوقانی را ایجاد کرد. این دوره بین 1 تا 3 ماه متغیر است.

4) آماده سازی پروتزها

مرحله بعدی پس از استفاده از کاشت دندان و ادغام آنها با استخوان ، آماده سازی پروتزها است. اندازه گیری ها در داخل دهان انجام می شود. رنگ سرامیک دندان ها توسط بیمار و دندانپزشک تصمیم گیری می شوند. این پروتزها از نظر زیبایی و مطابقت با دندانهای طبیعی بیمار توسط آزمایشگاه در آزمایشگاه های ساخت پروتز تهیه می شوند. این پروتزهای تهیه شده ابتدا در دهان آزمایش می شود. سپس قسمت های نهایی انجام می شود.

5) وصل کردن تاج دندان

در آخرین مرحله ، روی ایمپلنت های ساخته شده از تیتانیوم و جوش خورده با استخوان ، روکش های ساخته شده از سرامیک یا زیرکونیوم به نام تاج وصل می شوند. این پوشش ها در آزمایشگاه تهیه می شوند. این تاج ها یا پروتزها که با توجه به اندازه گیری های انجام شده از دهان فرد تهیه می شوند ، یا با روش پیچ یا اتصال به روی کاشت قرار می گیرند.

 

کاشت دندان

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای رزرو نوبت کافیست اطلاعات خود را وارد نمایید تا همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس حاصل کنند.
فرم درخواست نوبت