هشدار!
تمامی خطوط ثابت کلینیک مینوسا قطع می باشد، تا اطلاع ثانوی با شماره های 09125170722 و 091960006537 تماس بگیرید.

انجام زیبایی و ایمپلنت از 1,500,000 تومان

التهاب لثه هنگام درمان ارتودنسی دندان ها

درمان ارتودنسی دندان می تواند تغییرات باورنکردنی در زیبایی لبخند شما ایجاد کند ، اما می تواند خطر بیماری های پریودنتال به ویژه هنگام استفاده از بریس دندان را نیز افزایش دهد.

به دلیل این که بریس قسمت زیادی از سطح دندان را پوشش می دهد و با یک سیم و نوار لاستیکی به دندان متصل شده اند ، تمیز کردن دندان ها را با مشکل روبرو می کند. درصورت عدم رعایت بهداشت دهان ودندان ، در طول روند درمان ارتودنسی متوجه تورم و خونریزی لثه ها خواهید شد.

درمان ارتودنسی

چرا در طول روند درمان ارتودنسی لثه ها دچار خونریزی و التهاب می شوند؟

مشکل استفاده از بریس چند بعدی می باشد. از یک سو ،  مشکلات مختلف به دلیل مسواک زدن و تمیزکردن بین دندان ها به دلیل بریس بوجود می آید. از سوی دیگر ، واکنش متقابل لثه ها که لوازم ارتودنسی را خطرناک تشخیص می دهند و با التهاب یا افزایش اندازه واکنش نشان می دهند.

درباره جوش لثه ای بیشتر بدانید: جوش لثه

پلاک دندان عامل اصلی خونریزی لثه هنگام ارتودنسی می باشد

پلاک دندان دلیل  ایجاد پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال می باشد. برداشتن پلاک با مسواک زدن و نخ دندان بهترین راه برای جلوگیری از بروز این عفونت ها در طول درمان ارتودنسی است.

تغییرات هورمونی که در دوران نوجوانی رخ می دهد (مرحله ای که در آن بسیاری از افراد از ارتودنسی استفاده می کنند) ، می تواند باعث ایجاد التهاب لثه شود. این امر به ویژه در زنان در دوران بلوغ حاد تر می باشد ، به ویژه در دوران بارداری این مشکلات تشدید می شود.

لثه های ارغوانی و متورم همراه با التهاب لثه و هایپرپلازی در ارتودنسی

ممکن است در طول درمان ارتودنسی در لثه ها تورم ، خونریزی ، تغییر رنگ یا حتی هیپرپلازی ایجاد شود. اگر پلاک دندان برداشته نشود ، باعث التهاب لثه می شود. این مشکل با تورم ، قرمزی و خونریزی در هنگام مسواک زدن بروز می کند و اولین مرحله بیماری پریودنتال می باشد. اگر التهاب لثه ادامه دار داشته باشد، می تواند تأثیرات بسیار مضری بر بافت های نگهدارنده دندان داشته باشد ، به ویژه هنگامی که دندان ها را به کمک ارتودنسی حرکت می دهیم.

علاوه بر التهاب لثه در ارتودنسی ، لثه ها می توانند با هیپرتروفی یا هایپرپلازی به بریس ها واکنش نشان دهند. هنگامی که این اتفاق می افتد ، لثه ملتهب می شود و تمیز کردن حتی سخت تر می شود و یک چرخه معیوب ایجاد می کند.

 

التهاب لثه به دلیل استفاده از نگهدارنده های ارتودنسی

استفاده از نگهدارنده های ارتودنسی پس از پایان درمان شما را مستعد ابتلا به التهاب لثه می کند. التهاب لثه به این دلیل است که بقایای مواد غذایی راحت تر بین دندان های شما گیر می کند.

 

برای کاهش خطر و مشکلاتی که تجمع بقایای مواد غذایی می تواند در دندان ها و لثه ایجاد کند. ما توصیه می کنیم که بهداشت دهان و دندان را به دقت رعایت کنید. از برس های پروگزیمال و دهانشویه استفاده کنید.

بیشتر بدانید: ایمپلنت راه‌حلی برای درمان بی دندانی

چگونه می توان التهاب لثه را هنگام استفاده از بریس کاهش داد؟

نکته مثبت این است که اکثر این مشکلات معمولاً قابل درمان می باشند و علاوه بر این ، در بیشتر موارد قابل پیشگیری هستند. بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان هنگام استفاده از بریس بسیار حائز اهمیت می باشد.

علاوه بر مسواک زدن دندان ها ، روش های زیادی برای از بین بردن پلاک وجود دارد – برس های بین پروگزیمال یا نخ دندان دو مثال خوب هستند. از دندانپزشک یا متخصص ارتودنسی خود بپرسید کدام یک از آنها بهترین روش برای تکمیل بهداشت دهان و دندان شما در طول درمان ارتودنسی است.

به طور خلاصه ، ارتودنسی به بیماران در کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی مینوسا اجازه می دهد تا نقص ها و بی نظمی های موقعیت دندان های شما را اصلاح کنند. وقتی این روش درمانی را انجام می دهید ، بیشتر مواقع به دلیل زیبایی دندان ها یا به دلیل توصیه متخصص دندانپزشکی انجام می دهید. بسیار اهمیت دارد که برای محافظت از دهان خود اقدامات بهداشتی منظم را انجام دهید.

 

ما می دانیم که وقتی از بریس دندان استفاده می کنید ، برای شما تمیز کردن دندان ها مشکل می شود. این باعث افزایش تجمع غذا در آن مناطق می شود که باعث التهاب و خونریزی لثه می شود. تا زمانی که بتوانید تمام دندان ها خود را به خوبی تمیز کنید و به ویژه آن قسمت هایی که بریس ها به دندان متصل شده اند. برای جلوگیری از این امر ، مسواک زدن صحیح دندان ها در تمام گوشه های دندان و اطراف بریس ها ضروری می باشد. استفاده از دهانشویه نیز کمک زیادی می کند.

کاهش التهاب لثه با استفاده از بریس دندان

به یاد داشته باشید که اگرچه شما درمان ارتودنسی می تواند تقریباً 18 ماه طول بکشد ، شما باید با دندانپزشک خود مشورت کنید که آیا نیاز به جرمگیری دندان های خود دارید یا خیر

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای رزرو نوبت کافیست اطلاعات خود را وارد نمایید تا همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس حاصل کنند.
فرم درخواست نوبت